ابزار رایگان وبلاگ

مدت زمان نگهداری خوراک باقیمانده از وعده های غذایی
 
جندی شاپور (البرز)
علمی فرهنگی

 با توجه به نوع ماده غذایی طول زمان نگهداری جهت حفظ قابلیت خوراکی آن متفاوت است.اما یک قانون کلی و غیر قابل تغییر اینست که غذای باقیمانده می بایست بلافاصله به یخچال منتقل گردد و توصیه می گردد که غذا بیش از 2 ساعت قبل از انتقال به یخچال، خارج از آن نگهداری نگردد در غیر این صورت بهتر است از مصرف آن خودداری گردد.در دمای 40 تا 140 درجه فارنهایت (به عبارتی 4 تا 60 درجه سانتی گراد)باکتریها به سرعت شروع به فعالیت و تکثیر نموده و باعث آلودگی غذا می گردند.غذا را درظروف اصلی خود ذخیره نسازید تا از آلودگی اجتناب نمایید یعنی غذا را به یک ظرف شسته شده و درب دار  منتقل نمایید .تاریخ انتقال به یخچال را حتما به خاطر بسپارید و در صورت فراموشکار بودن بهتر است تاریخ را بروی آن و یا درجایی ثبت نمایید یا کلا بی خیال نگهداری غذا شوید.برخی کارشناسان بر این باورند که کلا هر نوع غذایی را بعد از 2 روز می بایست مصرف نمود و برخی دیگر با دسته بندی آنها به غذاهای حاوی گوشت و سبزیجات می گویند که غذا های گوشتی طی 1 الی 3 روز و سبزیجات 5 روز می بایست مصرف شود.

دمای مورد نیاز برای گرم کردن مجدد غذا حداقل 165 فارنهایت (حدود 73 درجه سانتی گراد) بوده و در صورت هر گونه تغییر در رنگ،بو و طعم بهتر است که آن را دور بریزید و به خاطر داشته باشید هزینه وزمانی که صرف درمان مسمومیت خواهید کرد بیشتر از تهیه مجدد یک غذای سالم است .


 

HEALTHY FACTS

HEALTHY EATING FOR HEALTHY LIVING

 

 

 

 

 

 

 



Location:Tehran-Mehrabad
Temperature:12 °C
Comfort Level:9 °C
Dew point:-6 °C
Pressure:1016 millibars
Humidity:28%
Wind:30 km/h from 300° West-northwestDirection East-southeast
Last update:Sat 12:30 IRST

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



درباره وبلاگ


به تارنمای جندی شاپور البرز خوش آمدید. دانشگاه گندی شاپور در عصر خود بزرگترین مرکز فرهنگی شد. دانشجویان و استادان از اکناف جهان بدان روی می‌آوردند. مسیحیان نسطوری در آن دانشگاه پذیرفته شدند و ترجمه سریانی‌های آثار یونانی در طب وفلسفه را به ارمغان آوردندنو افلاطونیها در آنجا بذر صوفی گری کاشتند. سنت طبی هندوستان، ایران، سوریه و یونان در هم آمیخت و یک مکتب درمانی شکوفا را به وجود آورد.
آخرین مطالب
نويسندگان